Bochten clinic in de Duitse Eifel met een ervaren instructeur

MotoShare is een online platform waar motorliefhebbers onderling motoren kunnen delen. Huur voordelig & persoonlijk een grote variatie aan motoren, direct bij particuliere eigenaren! Heb je een eigen motor? Verhuren is veilig en all-risk verzekerd bij Combi Motors. Jij beslist wie jouw motor mag huren en wanneer. Wij maken het makkelijk.

HOE WERKT 'T

HELP

Deze rijvaardigheidstraining is een must voor de motorrijder die de bergen in gaat. Onder begeleiding van een ervaren instructeur, leer je de complexe vaardigheden om ontspannen en gecontroleerd bochten te rijden in de bergen. Niet met een stel pionnen op een lege parkeerterrein.. maar op een leuke dag in de Duitse Eifel. Te boeken met 1, 2, 3 of 4 personen en bijpassende motoren.

Bochten rijden in de bergen

Verbeter jouw techniek in de bergen

Tijdens deze rijvaardigheidstraining ga je in een kleine groep (maximaal 4 personen) een uitdagende route rijden van circa 200 km. Je staat via een oortje in contact met de instructeur die, waar nodig, aanwijzingen geeft. Er zullen video opnames worden gemaakt die later gezamenlijk worden geanalyseerd. De training wordt door deRijder verzorgd en is inclusief goede koffie, lunch en veel begeleidende activiteiten.

259

Voorwaarden van MotoShare Adventures

De clinic wordt gegeven door een motorrij-instructeur van deRijder. Deze ervaren rijvaardigheidsinstructeur is opgeleid volgens het Nederlandse systeem van rijonderricht (WRM) en is KNMV gediplomeerd motorrij-instructeur (KGI). In Nederland is deRijder dé autoriteit op rijvaardigheidscursussen en door MotoShare Adventures gekozen voor de zeer goede kwaliteit trainingen.

VOORWAARDEN VAN DERIJDER

Op deze activiteit zijn de standaard voorwaarden van MotoShare niet van toepassing, maar de voorwaarden van deRijder. MotoShare adviseert je deze voorwaarden aandachtig door te nemen zodat je weet welke rechten en verplichtingen je hebt.

Zo ziet de praktijk dag eruit

De clinic start uiteraard met koffie en korte uitleg. Daarna gaat de groep snel op pad, want speciaal voor de training is een uitdagende 200 km route uitgezet om alle aspecten stapsgewijs onder de knie te krijgen. Onderweg wordt er meerdere keren gestopt om verschillende technieken uit te leggen, feedback te geven en video opnames te maken. 

De volgende onderwerpen komen tijdens de dag aanbod :

  • Stoppen, stilstaan, omkeren en parkeren op schuine hellingen
  • Meer veiligheid en beheersing in haarspeldbochten
  • Op een goede manier bergop- en bergaf rijden
  • Meer veiligheid en controle in blinde bochten

SNEAK PEEK

X

MotoShare Logo Short
Harley-Davidson Sportster 883 Moto Adonis x MotoShare
Moto Adonis x MotoShare x Choppershop
Moto Adonis picks up MotoShare Harley

Adventures

Start- en eindlocatie zijn de koffie-corner van tankstation Lukoil De Locht op de Wiebachstraat 5, 6466 NG Kerkrade. Je kunt gemakkelijk voor de deur parkeren. Vul de onderstaande velden in en je wordt binnen 24u telefonisch gecontacteerd door deRijder om de boeking te finaliseren.

Boek deze training alleen of met vrienden/innen

Veel persoonlijke aandacht met maximaal 4 deelnemers per instructeur

Een volledige dag onder professionele begeleiding incl. lunch en koffie

Verbeter je techniek en ga met meer vertrouwen de weg op

p.p.

Professionele begeleiding 

Let op. De clinic kan geen doorgang vinden als slechts 1 persoon voor een datum heeft geboekt. Je wordt dan in overleg verplaatst naar een andere datum. Wil jij met minder dan 4 personen rijden en meer aandacht, dan kost de clinic €299 p.p. bij 2 personen, €279 p.p. bij 3 personen.

vanaf