Huur een Ironwood custom & maak kans 'm te winnen!

MotoShare is een online platform waar motorliefhebbers onderling motoren kunnen delen. Huur voordelig & persoonlijk een grote variatie aan motoren, direct bij particuliere eigenaren! Heb je een eigen motor? Verhuren is veilig en all-risk verzekerd bij OHRA. Jij beslist wie jouw motor mag huren en wanneer. Wij maken het makkelijk.

HOE WERKT 'T

HELP

Oer caferacer met als basis een Honda CB750 F1

In dit unieke project gaat Arjan van den Boom 'back to his roots', naar een tijd voor Ironwood Motorcycles toen hij nog custom motoren bouwde in zijn woonkamer. Daarom heeft Arjan gekozen om zijn fans te eren met een oer caferacer. Een echt caferacer is namelijk tijdloos, minimalistisch, rauw en .. heeft natuurlijk clip-ons. 

SOLD OUT

OF

OF

Arjan van den Boom, aka Ironwood Motorcycles, verbouwt met onderdelen van CMS een Honda CB750 F1 tot een oer caferacer. Deze exclusieve motor is niet te koop.. Maar jij krijgt via MotoShare de kans om voor €99,- een dag te toeren op deze echte Ironwood custom en 'm daarna te winnen. Er zijn slechts 120 kaarten, dus wees er snel bij en koop jouw ticket!

Huren met de Ironwood ticket

Hoe doe ik mee?

Koop 'n Ironwood ticket, rijd een hele bijzondere motor en win!

Met een ticket kun jij een volledige dag toeren op deze bijzondere caferacer van Arjan van den Boom. Na de verhuur verloot MotoShare de motor en maak jij met een ticket kans 'm te winnen. Dit is een eenmalige actie. Er zijn 120 kaarten en Op = Op.

Met een Ironwood ticket kun je op de website van MotoShare direct jouw huurdag & tijd plannen op nog beschikbare dagen van 6 juli 2018 t/m 1 juli 2019. De ticket is inclusief 175km vrij en all-risk verzekering door OHRA. 

Achteraf betaal je per meer gereden km €0,24 en bij schade heb je 500,- eigen risico.

99,- 

Actievoorwaarden

WIJ LEGGEN UIT

Dit is 'm! En wat is deze caféracer mooi

X

Arjan van den Boom aka Ironwood Motorcycles is één van de bekendste Nederlandse custom bouwers met meer dan 200.000 (!) volgers wereldwijd op Instagram en Facebook. Sinds haar oprichting in 2012 heeft Ironwood Motorcycles meer dan 65 custom motoren gebouwd. De bekendste motor van Ironwood Motorcycles is The Mutant (de motor links bovenin).

BEKIJK DE ACTIEVOORWAARDEN

Deze Actievoorwaarden zijn een aanvulling op de Algemene Voorwaarden van MotoShare. De Actievoorwaarden hebben betrekking op en gelden voor alle deelnemers van de Ironwood Actie met MotoShare. 

MotoShare adviseert je deze Actievoorwaarden aandachtig door te nemen zodat je weet welke rechten en verplichtingen je hebt.

SOLD OUT

DE MOTOR

Volg de bouw van deze unieke motor

De Honda CB750 F1 uit 1981 wordt volledig vernieuwd en gecustomized door Arjan. Net als vele bouwers en restaurateurs doet Arjan dat met onderdelen van CMS.

Volg de bouw via de Facebook pagina van MotoShare of Instagram van Arjan van den Boom.

X

ARJAN ZOEKT ONDERDELEN UIT BIJ CMS

ARJAN VERTELT OVER DE BOUW

DE ONTHULLING!