Huur een custom Harley & maak kans 'm te winnen!

MotoShare is een online platform waar motorliefhebbers onderling motoren kunnen delen. Huur voordelig & persoonlijk een grote variatie aan motoren, direct bij particuliere eigenaren! Heb je een eigen motor? Verhuren is veilig en all-risk verzekerd bij OHRA. Jij beslist wie jouw motor mag huren en wanneer. Wij maken het makkelijk.

HOE WERKT 'T

HELP

KOOP JOUW TICKET HIER

OF

OF

Moto Adonis verbouwt met onderdelen van Choppershop.com een Harley-Davidson 883 Sportster tot een nog gavere machine. Deze unieke motor is niet te koop.. Maar jij krijgt via MotoShare de kans om voor €99,- een dag te toeren op deze custom én 'm daarna te winnen! Er zijn slechts 200 kaarten (!), dus wees er snel bij en koop jouw ticket.

Hoe werkt het?

Koop 'n Moto Adonis ticket, rijd een unieke Harley en win!

Met een ticket kun je op de website van MotoShare direct jouw huurdag plannen en een volledige dag toeren (incl. 175km vrij) op deze bijzondere chopper. Na de verhuur verloot MotoShare de motor en maak jij met een ticket kans 'm te winnen. Dit is een eenmalige actie. Er zijn slechts 200 tickets en Op = Op.

99,- 

Actievoorwaarden

X

Moto Adonis staat bekend om zijn ruige en industriële look. Sinds de oprichting in 2012 heeft Daan Borsje meer dan 50 custom motoren gebouwd en beheerst de kunst om looks met performance te combineren. De bekendste motor van Moto Adonis is daarom misschien wel de Mad Flat (de motor links bovenin): een custom flat tracker waar professioneel mee wordt geraced in Europa. Wij laten Daan's werk je overtuigen!

BEKIJK DE ACTIEVOORWAARDEN

Deze Actievoorwaarden zijn een aanvulling op de Algemene Voorwaarden van MotoShare. De Actievoorwaarden hebben betrekking op en gelden voor alle deelnemers van de Moto Adonis Actie op MotoShare. 

MotoShare adviseert je deze Actievoorwaarden aandachtig door te nemen zodat je weet welke rechten en verplichtingen je hebt.

BEMACHTIG JOUW TICKETKOOP OOK JOUW TICKET

Volg de bouw van deze unieke motor

In dit unieke project slaat Moto Adonis een nieuwe richting in en mixt bobber, scrambler en chopper stijlen: een upside down voorvork, monkey handle bars, scrambler uitlaat en hele dikke banden.

De Harley wordt volledig vernieuwd en gecustomized met onderdelen van Choppershop.com. Op deze pagina staan meerdere video's en een overzicht van alle onderdelen die in de Sportster zijn verwerkt.

WIJ LEGGEN HET PROJECT UIT

Moto Adonis logo

X

Mad Flat by Moto Adonis
Moto Adonis motorcycles
Moto Adonis Logo Adjusted

X

Choppershop.com logo

Volg het project op de Facebook pagina van Moto Adonis of MotoShare

MotoShare Logo Short
BEKIJK CHOPPERSHOP.COM

X

PARTNERS:

Logo Big Twin
Moto Adonis logo short
Motorcycles United Logo

DIT IS 'M :)

OHRA logo

MOTO ADONIS KOOPT DE HARLEY

Important! If you live outside the Netherlands, you can also participate in this unique promotion and win the motorcycle. Please email info@motoshare.nl if you want to participate.

MOTO ADONIS PAKT DE ONDERDELEN UIT

ONDERDELEN

MOTO ADONIS WERKT AAN DE MOTOR

INTERVIEW MET MOTO ADONIS

BEKIJK DE BESCHIKBARE HUURDAGENKOOP JOUW TICKET

Nog maar 40 tickets over!

Harley-Davidson Sportster 883 Moto Adonis x MotoShare
Moto Adonis x MotoShare x Choppershop
Moto Adonis picks up MotoShare Harley
Harley Sportster 883 Moto Adonis x MotoShare
Harley-D 1997 Sportster 883 Moto Adonis x MotoShare