3-daagse bergtraining in het Duitse Westerwald

MotoShare is een online platform waar motorliefhebbers onderling motoren kunnen delen. Huur voordelig & persoonlijk een grote variatie aan motoren, direct bij particuliere eigenaren! Heb je een eigen motor? Verhuren is veilig en all-risk verzekerd bij OHRA. Jij beslist wie jouw motor mag huren en wanneer. Wij maken het makkelijk.

HOE WERKT 'T

HELP

Een uitgebreide cursus motorrijden in de bergen. Tijdens een weekend toeren door het Duitse Westerwald, leer je de complexe vaardigheden om ontspannen en gecontroleerd te stijgen, dalen, haarspeld- en blinde bochten te nemen en stoppen op schuine hellingen. Uitermate geschikt als voorbereiding op een lange reis. De cursus is inclusief accommodatie en te boeken van 1 tot 6 personen.

Motorrijden in de Bergen

Leer goed rijden in de bergen

Tijdens deze uitgebreide rijvaardigheidstraining ga je in een kleine groep (maximaal 6 personen), in drie dagen diverse schitterende routes rijden (circa 450) km door het Duitse Westerwald en omgeving. Je staat via een oortje in contact met de instructeur en er zullen video opnames worden gemaakt die later gezamenlijk worden geanalyseerd. De training wordt door deRijder verzorgd en is inclusief uitstekende accommodatie, lunch en veel begeleidende activiteiten.

525

Voorwaarden van MotoShare Adventures

De clinic wordt gegeven door een motorrij-instructeur van deRijder. Deze ervaren rijvaardigheidsinstructeur is opgeleid volgens het Nederlandse systeem van rijonderricht (WRM) en is KNMV gediplomeerd motorrij-instructeur (KGI). In Nederland is deRijder dé autoriteit op rijvaardigheidscursussen en door MotoShare Adventures gekozen voor de zeer goede kwaliteit trainingen.

VOORWAARDEN VAN DERIJDER

Op deze activiteit zijn de standaard voorwaarden van MotoShare niet van toepassing, maar de voorwaarden van deRijder. MotoShare adviseert je deze voorwaarden aandachtig door te nemen zodat je weet welke rechten en verplichtingen je hebt.

Zo zien de 3 dagen eruit

Speciaal voor deze training zijn er diverse mooie en uitdagende routes uitgezet om alle aspecten van motorrijden in de bergen stapsgewijs onder de knie te krijgen. Deze (extra) vaardigheden die je tijdens dit weekend leert komen uiteraard ook goed van pas als je in Nederland weer op de motor stapt. 

Gedurende de hele toer sta je via een oortje in contact met je instructeur die je waar nodig tips en aanwijzingen geeft. Zo leer jij de bocht verantwoord en met de juiste techniek te nemen. Bovendien worden er tijdens de tocht video-opnames gemaakt, die je op de dag van de training samen bekijkt en evalueert.

SNEAK PEEK

X

MotoShare Logo Short
Harley-Davidson Sportster 883 Moto Adonis x MotoShare
Moto Adonis x MotoShare x Choppershop
Moto Adonis picks up MotoShare Harley

Adventures

Start- en eindlocatie zijn op De Hulst 1, 5807 EW in Oostrum bij MotoPort Venray. Je kunt gemakkelijk voor de deur parkeren. Vul de onderstaande velden in en je wordt binnen 24u telefonisch gecontacteerd door deRijder om de boeking te finaliseren.

Boek deze training alleen of met vrienden/innen

Veel persoonlijke aandacht met maximaal 6 deelnemers per instructeur

3 dagen motorrijden onder professionele begeleiding en incl. accommodatie

Verbeter je techniek en ga met meer vertrouwen de bergen in

p.p.

Professionele begeleiding 

Let op. De clinic gaat door bij deelname van 4 personen. Indien er minder deelnemers zijn, dan wordt je in overleg verplaatst naar een andere datum.