1-daagse theorie en praktijk clinic om motor te rijden met minder risico

MotoShare is een online platform waar motorliefhebbers onderling motoren kunnen delen. Huur voordelig & persoonlijk een grote variatie aan motoren, direct bij particuliere eigenaren! Heb je een eigen motor? Verhuren is veilig en all-risk verzekerd bij OHRA. Jij beslist wie jouw motor mag huren en wanneer. Wij maken het makkelijk.

HOE WERKT 'T

HELP

Wellicht ben je een keer in een situatie terecht gekomen waarvan je achteraf dacht : dat had ik beter moeten inschatten. Met deze clinic ga je daarop in en verbeter je de vaardigheden om op een ontspannen en gecontroleerde manier te rijden en risico's te verkleinen. Geschikt voor zowel beginnende als ervaren motorrijders. Investeer in jouw kennis en vaardigheden, en haal meer plezier uit motorrijden. Te boeken met 1, 2, 3 of 4 personen en evt. bijpassende motoren.

Motorrijden met minder risico?

Rijd veiliger in één dag

Tijdens deze training ga je in een kleine groep (maximaal 4 personen) intensief aan jouw techniek werken. Er is een theorie- en praktijkgedeelte. Tijdens het praktijk-gedeelte ga je een uitdagende route rijden van ± 100 km en sta je via een oortje in contact met de instructeur. Je leert hoe je veiliger en toch vlot kunt rijden, door je positie op de weg goed te bepalen en beter zichtbaar te zijn. De training is inclusief goede koffie, lunch en veel begeleidende activiteiten.

229

Voorwaarden van MotoShare Adventures

De clinic wordt gegeven door een motorrij-instructeur van deRijder. Deze ervaren rijvaardigheidsinstructeur is opgeleid volgens het Nederlandse systeem van rijonderricht (WRM) en is KNMV gediplomeerd motorrij-instructeur (KGI). In Nederland is deRijder dé autoriteit op rijvaardigheidscursussen en door MotoShare Adventures gekozen voor de zeer goede kwaliteit trainingen.

VOORWAARDEN VAN DERIJDER

Op deze activiteit zijn de standaard voorwaarden van MotoShare niet van toepassing, maar de voorwaarden van deRijder. MotoShare adviseert je deze voorwaarden aandachtig door te nemen zodat je weet welke rechten en verplichtingen je hebt.

Zo ziet de trainingsdag eruit

De clinic start om 10:00 en eindigt om 17:00. Er wordt gestart met de theorie en na de lunch met de praktijk.

Tijdens het theoriegedeelte krijg je meer inzicht in de feiten en cijfers die belangrijk zijn om te weten, en de meest risicovolle situaties. Wat zijn de risico's en hoe kun je deze beïnvloeden en minimaliseren.

Tijdens het praktijkgedeelte start je met gevorderden voertuigbeheersing en leer je hoe je jouw zichtbaarheid verhoogd door je positie op de weg aan te passen. Je rijdt samen een speciaal uitgezette route, waar je met een oortje in contact staat met de instructeur. Er worden video opnames gemaakt en geanalyseerd.

SNEAK PEEK

X

MotoShare Logo Short
Harley-Davidson Sportster 883 Moto Adonis x MotoShare
Moto Adonis x MotoShare x Choppershop
Moto Adonis picks up MotoShare Harley

Adventures

Start- en eindlocatie zijn de koffie-corner van tankstation Lukoil op de Schijndelseweg 61, 5283AB in Boxtel. Je kunt gemakkelijk voor de deur parkeren. Vul de onderstaande velden in en je wordt binnen 24u telefonisch gecontacteerd door deRijder om de boeking te finaliseren.

Boek deze training alleen of met vrienden/innen

Veel persoonlijke aandacht met maximaal 4 deelnemers per instructeur

Een volledige dag onder professionele begeleiding incl. lunch en koffie

Verbeter je techniek en ga met meer vertrouwen de weg op

p.p.

Professionele begeleiding 

Let op. De clinic kan geen doorgang vinden als slechts 1 persoon voor een datum heeft geboekt. Je wordt dan in overleg verplaatst naar een andere datum. Wil jij met minder dan 4 personen rijden en meer aandacht, dan kost de clinic €249 p.p. bij 2 personen, €239 p.p. bij 3 personen.

Moto Adonis picks up MotoShare Harley

vanaf