Huur de motor, van 'n eigenaar die op vakantie is

Beschikbare motoren

Via de vakantieservice stellen motoreigenaren hun motor beschikbaar tijdens de hele periode dat zij zelf op vakantie zijn. 

Zo kan jij voor 'n zeer aantrekkelijke prijs een motor huren voor een langere periode. Want je betaalt niet per huurdag, maar voor het aantal kilometers die je rijdt.

Periode in overleg
Weet je nog niet in welke periode je wilt rijden? Kies dan voor een motor met een flexibele huurperiode. Samen met de eigenaar kijken we dan naar de meest geschikte huurperiode. 

Voorbeeld van kosten
Huur je een motor van € 60,- per 175km voor een periode van 2 weken en besluit je om 875km te gaan rijden?

Je betaald dan in totaal € 300,- i.p.v. € 840,- (60 x 2 weken) Huren via

Hoe werkt 't?

Huren werkt als volgt. Je kiest een motor en stuurt een huurverzoek naar de eigenaar. Wanneer de eigenaar jouw verzoek accepteert, stuurt MotoShare je een betaalverzoek. Nadat je hebt betaald via iDEAL, hebben jij en de eigenaar een huurovereenkomst. 

Als je huurt bij MotoShare ben je tijdens de huurperiode all-risk verzekerd bij OHRA. Bij schade heb je 500,- eigen risico.

BEKIJK ALLE MOTOREN

Momenteel zijn er geen beschikbare motoren voor de vakantieservice 2019. Bekijk ons volledige aanbod en huur voor jouw gewenste huurperiode via:

Ik ben geinteresseerd.

We nemen binnen 1 werkdag vrijblijvend contact op en boeken telefonisch met jou de motor. 

MotoShare is een online platform waar motorliefhebbers onderling motoren kunnen delen. Huur voordelig & persoonlijk een grote variatie aan motoren, direct bij particuliere eigenaren! Heb je een eigen motor? Verhuren is veilig en all-risk verzekerd bij OHRA. Jij beslist wie jouw motor mag huren en wanneer. Wij maken het makkelijk.

HOE WERKT 'T

HELP