Huur een Wrench Kings custom & maak kans 'm te winnen

Wrench Kings ticket

99,- 

Incl. 200km vrij en all-risk verzekering

SOLD OUT!

SOLD OUT

MotoShare is een online platform waar motorliefhebbers onderling motoren kunnen delen. Huur voordelig & persoonlijk een grote variatie aan motoren, direct bij particuliere eigenaren! Heb je een eigen motor? Verhuren is veilig en all-risk verzekerd bij OHRA. Jij beslist wie jouw motor mag huren en wanneer. Wij maken het makkelijk.

HOE WERKT 'T

HELP

Een Scrambler met als basis de BMW R1100R

De zeer betrouwbare BMW R1100R is door zijn hoge koppel en goede zit de perfecte toerbike. Wrench Kings gaat deze motor verbouwen tot een prachtige Scrambler.

OF

OF

Heel simpel. Wrench Kings bouwt een hele bijzondere custom motor en gaat deze in 2018 via MotoShare 120x verhuren. Daarna verloten wij de motor onder de huurders!

Huren via

Hoe werkt 't?

Koop een ticket en rijd deze unieke Scrambler

Met een ticket kun jij in 2018 een dagje toeren op deze custom en maak je achteraf kans 'm te winnen. Dit is een eenmalige actie. Er zijn 120 kaarten en op = op.

Met een Wrench Kings ticket kun je op de website van MotoShare direct jouw huurdag & tijd plannen op nog beschikbare dagen van maart t/m december. De ticket is inclusief 200km vrij en all-risk verzekering door OHRA. 

Achteraf betaal je per meer gereden km €0,19 en bij schade heb je 500,- eigen risico.

Actievoorwaarden

WIJ LEGGEN UIT

Volg de bouw

De Scrambler wordt onthuld tijdens de MOTORbeurs Utrecht (22-25 feb.) bij de stand van MotoShare. Op dit moment is Wrench Kings dus druk bezig met de bouw van deze custom.

Volg de bouw via het YouTube kanaal van Wrench Kings en onze Facebook:

Een motor met de looks & de rijeigenschappen waar jij een glimlach van op je gezicht krijgt.

X

Wrench Kings is een Nederlands motormerk gespecialiseerd in het bouwen van custom motoren. De shop staat in Bilthoven, Utrecht.

BEKIJK DE ACTIEVOORWAARDEN

Deze Actievoorwaarden zijn een aanvulling op de Algemene Voorwaarden van MotoShare. De Actievoorwaarden hebben betrekking op en gelden voor alle deelnemers van de Wrench Kings Actie met MotoShare. 

MotoShare adviseert je deze Actievoorwaarden aandachtig door te nemen zodat je weet welke rechten en verplichtingen je hebt.

HET ONTWERP

HET RESULTAAT :)

AND THE WINNER IS..